Werken in de Wijk: Cindy’s Hairstyle sinds 1 maart aan de Batshoek

Sinds 1 maart is er aan de Batshoek een nieuwe kapsalon geopend: Cindy’s Hairstyle. Het is niet zomaar een kapsalon aan huis maar het is een volwaardige professionele Salon. Het is een kapsalon voor het hele gezin. De zaak kenmerkt zich door een ruime opzet, een lichte uitstaling en een eigen ingang. Verder is er ook nog voldoende parkeergelegenheid. Eigenares van de zaak is de allervriendelijkste Cindy Vos, moeder van 3 kinderen.

25 jaar ervaring in het kappersvak

Wij spraken met Cindy en vroegen haar waarom ze hier een kapperszaak heeft opgezet: ‘Ik heb zo’n 25 jaar ervaring in het kappersvak en het is altijd al mijn ambitie geweest om een eigen zaak te hebben. Martin Muller, mijn partner, is vertegenwoordiger in gereedschap en hij heeft hier de grondige verbouwing gedaan. Hij heeft er een hele mooie zaak van gemaakt.’ Volgens haar partner Martin Muller kan Cindy zich meten met de betere kappers. Ze heeft ook al een behoorlijke eigen klantenkring. Cindy en Martin dragen de buurt een warm hart toe daarom vinden ze de betrokkenheid met de wijk belangrijk. Het persoonlijke contact is erg belangrijk voor Cindy.

 techniek van Brain McLean

Op de vraag wat haar onderscheidt van andere kappers vertelt ze: ‘Meerdere mensen vertelden over de rust en de goede sfeer die er in de kapsalon is. De kwaliteit-prijs verhouding is goed, de mensen verwachten van een huiskapper een kamertje maar ze komen hier in een volwaardige kapperszaak die ook de maandagavond en de woensdagavond open is. Ze beheerst het krullen knippen met de curlsys techniek van Brain McLean, dit wordt gedaan met een speciale schaar, dat is toch wel een bijzondere techniek om mensen die al een slag in het haar hebben nog meer krullen te geven. Een trend die in opkomst is. Ze heeft veel Goldwell-producten op voorraad.

online reserveringsysteem  www.1kapper.nl

Klanten kunnen online reserveren via www.1kapper.nl. Dat is een online reserveringsysteem waar nog niet zo veel kappers gebruik van maken. Een erg handig systeem waar je gewoon vanuit je luie stoel via je pc of tablet zelf je afspraak kan inboeken.’

Tekst: Robert Frieser