Markt van ontmoeting en natuur op Erve Leppink

Bewoners van Erve Leppink en bedrijfjes uit de buurt presenteren hun zelfgemaakte (natuur)producten……

Zaterdag 30 september a.s. van 11.00 tot 15.00 uur opent het team van Groen Verbindt op Erve Leppink haar deuren tijdens de jaarlijkse markt van ontmoeting en natuur.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen buurtbewoners en bewoners van diverse zorginstellingen in Enschede Zuid samen genieten van zelfgemaakte natuurproducten.

Tot de deelnemende aanbieders behoren o.a. onze eigen jammaker, onze noabers Weldink vleesverkoop en de Forelderij, Kwekerij en kunstatelier ’t Helmgras, de bewoners van Stichting J.P. van den Bent en diverse buurtbewoners met prachtige zelfgemaakte spullen, de Scouts van de Vaandrig Leppink Groep met broodjes en worst om zelf te bakken en een imker met lekkere honing. Voor wie het leuk vindt kan er bovendien worden geschilderd of een bloemstukje worden gemaakt en voor de kinderen is er een luchtkussen. En er is zelfs een koe die mag worden gemolken.

Voor de bewoners van hoofdlocatie de Posten is er een pendeldienst die heen en weer rijdt.

U vindt Erve Leppink aan de Geessinkbraakweg 25.

Groen Verbindt is het gezamenlijke  project  van het Oranjefonds en de zorginstellingen JP van den Bent en de Posten. Doel is het leggen van een verbinding tussen buurtbewoners en cliënten van de diverse zorginstellingen in Enschede Zuid middels groen. Info: www.groen-verbindt.nl