Linda Lubach schrijft tweede boek over Autisme

Na het succesvolle ‘Zichtbaar Onzichtbaar – Boek over mijn kind met Autisme’ is Linda Lubach – de Wit uit Enschede terug met een nieuw boek. Met ‘Zichtbaar Onzichtbaar – Ik omarm autisme! Jij toch ook?’ weet ze de lezer opnieuw te raken. Ze geeft lezers inzicht in MCDD en haar verhaal als vechtende, stoere en trotse moeder. De inspirerende biografie verschijnt vrijdag 03 maart bij Uitgeverij Boekscout.

Al een tijdje liep Linda met de gedachte om een boek te schrijven. Het is een ervaringsverhaal over autisme in haar gezin. Een positief boek waarbij alle facetten aan bod komen: dankbaarheid en blijdschap, maar ook verdriet en onzekerheid. Na een jarenlange zoektocht kwam er eindelijk een diagnose die bevestigde wat ze al die tijd al stiekem had gedacht.  Nicky was al die tijd Zichtbaar Onzichtbaar…

Samenvatting:
Omgaan met kinderen met autisme vraagt vaak een andere aanpak en benadering. Niet alleen van de ouders, maar ook van de omgeving. In dit autismeboek beschrijft Linda diverse situaties die ze meemaakt in haar gezin. Zichtbaar Onzichtbaar biedt hiermee een ervaringsverhaal voor ouders die ook een kind met autisme/MCDD hebben. Met dit vervolgboek zorgt Linda regelmatig voor een lach en een traan ondanks de verschillende situaties en emoties. Zichtbaar Onzichtbaar. Ik omarm autisme! Jij toch ook? Laat zien dat ieder kind met autisme uniek is!

Uitgeverij Boekscout: “’Zichtbaar Onzichtbaar’ zorgt dat meer mensen autisme zullen begrijpen en omarmen.”

Titel: Zichtbaar Onzichtbaar – Ik omarm autisme! Jij toch ook?
Auteur: Linda Lubach-de Wit
Geïllustreerd: nee
Uitvoering Paperback
Aantal pagina’s: 92
ISBN: 9789402233759

Lees hier een eerder artikel over Linda Lubach en haar eerste boek.

Foto: Joost Kolkman