Ladies only MTB-clinic bij Wielervereniging EWV Het Oosten

Wegens groot succes organiseert de Enschedese Wielervereniging (EWV)
Het Oosten voor de 2e keer de Ladies only MTB-clinic. Belangstellende vrouwen zijn van harte welkom bij het clubhuis van de wielervereniging aan de Geessinkweg 148a in  Enschede (bij Jeu de Boule vereniging L’Equipe) vanwaar de clinic start.

Wanneer?

Op 4 zaterdagen, 30 september, 7, 14 en 21 oktober wordt de clinic gehouden van 9.30 uur tot 12.00 uur. Vooraf wordt gestart met een kop koffie of thee.

Voor wie?

De MTB-clinic richt zich op vrouwen die beginnende zijn met mountainbiken en dit graag samen met andere vrouwen willen doen. Deelnemers kunnen gebruik maken van het gratis introducélidmaatschap om een maand lang uit te proberen of het mountainbiken in verenigings-verband bevalt. Vanzelfsprekend kunnen vrouwen aansluitend lid worden van de EWV Het Oosten en zich aansluiten bij de inmiddels 35 andere vrouwelijke leden. Lidmaatschap heeft veel voordelen, met name ook qua verzekering. Naast beginnende MTB-sters zijn ook andere dames met belangstelling voor fietsen van harte welkom.

Wat leren we?

Onder leiding van twee ervaren MTB-instructeurs worden de basisvaardigheden van mountainbiken  én de techniek van mountainbiken geleerd. Daarnaast wordt ook de conditie opgebouwd.

Wat is nodig?

Een mountainbike in technisch goede staat waarbij remmen en schakelmateriaal goed functioneren. Verder is een reservebandje voor pech onderweg goed om bij je te hebben. Tijdens de clinic is het dragen van een fietshelm verplicht en ook het dragen van handschoenen wordt aanbevolen.

Aanmelden?

Heb je Interesse om deel te nemen aan de clinic? Kijk dan op www.ewv-hetoosten.nl. en geef je snel op via de website. Het inschrijven kan tot 28 september 2017.

Truus van den Broek,  coördinator mountainbiken vrouwenafdeling EWV Het Oosten
vrouwen@ewv-hetoosten.nl