Bert Hassink maakt het gezellig bij de Zonnebloem afd. Helmerhoek.

zonnebloemDe Zonnebloem afdeling Helmerhoek blijft aan de weg timmeren om haar gasten regelmatig thuis een bezoekje te brengen en van tijd tot tijd een leuke activiteit te organiseren. Met ons mooie wijkcentrum in het midden van de wijk is een invulling al snel gevonden. Bert Hassink gaat voor de Zonnebloem een spelmiddag organiseren. De inhoud houden we nog een beetje spannend, maar de garantie op een gezellige middag is een gegeven. Bert Hassink, onder meer wel bekend van Radiocolumns bij Enschede FM. Kent u dat, dames en heren……..  is de beginzin van zijn gesproken columns, die hij nu heeft gebundeld in een digitaal boekje.

Meer informatie over het boekje kunt u vinden op de site: https://sites.google.com/site/kentudat2016/

De Zonnebloem is dan ook heel erg blij om Bert bij onze activiteit in februari als spelleider te mogen begroeten, waar hij onze gasten een gezellige middag zal bezorgen.

De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar die door ziekte, handicap of hoge leeftijd fysiek beperkt is en daardoor zich misschien eenzaam voelt. De vrijwilligers hebben als doelstelling om de daarvoor in aanmerking komende bewoners van de Helmerhoek regelmatig thuis een bezoekje te brengen en activiteiten te organiseren. Heeft u interesse in een huisbezoek van de Zonnebloem of kent u iemand die hier veel aan zou kunnen hebben? Neem dan contact op met de Zonnebloem afdeling Helmerhoek, waarna een vrijwilliger van de Zonnebloem met u zal bespreken wat de mogelijkheden zijn.

De vrijwilligers van de Zonnebloem Enschede, afd. Helmerhoek

Marion Constantinides-Larès tel.: 053-4783080

www.zonnebloem.nl/enschede-helmerhoek